január 29, 2018 - Szerelmi bűbáj – füstölőkészítő műhely február 3 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerelmi bűbáj – füstölőkészítő műhely február 3

Per fumum - füstön át, innen ered a parfüm szó. Olyan illanékony, mint a füst.


Most azonban nem parfümöt készítünk, hanem a lelked állapotát legjobban tükröző füstölőkeveréket, melynek hívószava, a szerelem vagy a szeretet. Te és az orrod fogják megmondani, mi kerüljön az összetevők közé, hogy az általad elkészített keverék még több elfogadást, intimitást és odaadást tudjon varázsolni a kapcsolataidba - csak hagyatkozz rá!
A workshop folyamán szó esik a térillatosítás különböző formáiról, a füstölés kultúrtörténeti és biológiai vonatkozásairól, az illatok pszichológiájáról és persze a csábításról is, amit a mai kor embere talán illatmarketinggé degradált. A legtöbb időt azonban a keverésnek szenteljük.
A Florasense-nek köszönhetően a legjobb minőségű alapanyagokat biztosítjuk (fűszerek, virágok, gyanták - mind természetes alapanyagok), valamint a füstölőrácsot, és azokat a praktikus információkat, amik ahhoz kellenek, hogy el tudj indulni a füstölés ősi és spiritualitást sem nélkülöző útján.
A workshop nem igényel semmilyen előképzettséget, elvégzése után viszont elkészítheted szeretteidnek is a saját keverékeiket - akár Valentin-napii ajándékként.
A workshop-on való részvétel díja: 18.000 Ft, amiben az anyaghasználat és a saját keverék mellett 1 ajándékminta és a rács is benne foglaltatik.
Jelentkezés: regisztrációhoz és a részvételi díj befizetéséhez kötött. Részvételi díjat nincs lehetőség a helyszínen fizetni.
Itt regisztrálhatsz: hello@scentpoetry.hu
A műhely min. 3 fővel indul.
Max. létszám: 10 fő.

Jelentkezés és részletek

Lemondási feltételek:
7 napon túl: Ha a workshop előtt legkésőbb egy héttel lemondod a részvételed, 20% adminisztrációs költség visszatartásával, 3 munkanapon belül visszautaljuk a befizetett díjat, vagy egy későbbi workshopunkra át tudod kérni magad.

7 napon belül: A workshop előtt 1 héten belüli lemondás esetén már nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, de egy későbbi workshopra át tudod kérni magad.

3 napon belül: Nem áll módunkban visszautalni a befizetett összeget, mert ilyen rövid határidőn belül nem tudjuk feltölteni a megüresedett helyet. A workshopon való részvételed viszont átruházható egy általad ajánlott másik személyre.

Lemondást e-mailben tudunk elfogadni.
Amennyiben elegendő résztvevő hiányában a műhely elmarad, úgy a teljes részvételi díjat visszautaljuk.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Published by: admin in Aktualitások

Comments are closed.