SZEMÉLYES PARFÜMTANÁCSADÁS

Ez a két óra csak Rólad, a te kényeztetésedről szól. Itt és most csak Te vagy a fontos. Egyfajta mentális wellness, ahol a hétköznapokból való kiszakadás mellett hatékonyan tudunk dolgozni a céljaid elérésén, méghozzá a helyesen, egyénileg kiválasztott parfümök segítségével. Budapest belvárosi luxusparfümériáiban zajlanak a tanácsadások,  a Te általad kiválasztott időben.

TALÁLJUK MEG A PARFÜMÖDET EGYÜTT!

2 órás személyre szabott szolgáltatás, ami segít megtalálni számodra a tökéletes parfümöt. MIndezt  a populáris brandektől és az ismert drogériák üzletláncaitól távol. Elkalauzollak az exkluzív, botanikai, niche és alternatív parfümök világába, hogy megtaláljuk azt az egyet neked, amivel kitűnhetsz a tömegből és amivel  önazonossá  és magabiztossá válsz. Önismereti utazás is egyben, mely során kiderül, mit is árul el rólad a különböző illatokhoz való viszonyod.  Tudnod kell , hogy minden évben közel 1000 új parfümöt bocsájtanak ki, amik a hivatalos reklám híján teljesen ismeretlenek az emberek számára - bennfentesek  tudnak csak róla. Segítek felfedezni ezeket a rejtett kincseket, hogy lenyűgözhess másokat is a kiválasztott, kivételes  illattal és ami lényegesebb,  kiteljesítsen és motiváljon a hétköznapokon.

1 alkalmas személyes parfümtanácsadás ajándék illatmintákkal: 28.000 Ft

1 alkamas 2 személyes/páros illatkalandtúra ajándék illatmintákkal: 40.000 Ft

3 alkalmas személyes illatterápai: 60.000 Ft

Mit kell tenned: Egyeztess időpontot!

[unex_ce_button id="content_2decructr,column_content_hnebgya9h" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#da9e17" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.scentpoetry.hu/kapcsolat" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ÉRDEKEL[/ce_button]

PARFÜM COACHING

Egy 2 órás személyre szabott szolgáltatás, ami amellett, hogy elkalauzol a parfümök világába,  egy mini-képzést is magába foglal. Ez utóbbi abban segít, hogy ezek után egyedül is megtaláld a magad számára a tökéletes parfümöt - az adott céljaid, az élethelyzeted vagy akár az évszak figyelembevételével .  Ahelyett hogy véletlenszerűen keresgélnél, egyértelműen el fogsz tudni igazodni az újdonságok között, és  tudni fogod, milyen illatcsalád, milyen összetevők és milyen hangulatok közül jó válogatnod az elkövetkezőkben.  Nem egy adott illatot keresünk Neked, hanem az illatgardróbod lehetséges darabjait választjuk ki.

1 alkalmas személyes parfümtanácsadás ajándék illatmintákkal: 28.000 Ft

1 alkamas 2 személyes/páros illatkalandtúra ajándék illatmintákkal: 40.000 Ft

3 alkalmas személyes illatterápai: 60.000 Ft

Mit kell tenned: Egyeztess időpontot!

[unex_ce_button id="content_9k4dm6acz,column_content_hnebgya9h" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#da9e17" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.scentpoetry.hu/kapcsolat" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ÉRDEKEL[/ce_button]