SZEMÉLYES PARFÜMTANÁCSADÁS

Ez a két óra csak Rólad, a te kényeztetésedről szól. Itt és most csak Te vagy a fontos. Egyfajta mentális wellness, ahol a hétköznapokból való kiszakadás mellett hatékonyan tudunk dolgozni a céljaid elérésén, méghozzá a helyesen, egyénileg kiválasztott parfümök segítségével.

TALÁLJUK MEG A PARFÜMÖDET EGYÜTT!

Kétórás, személyre szabott szolgáltatás, ami segít megtalálni számodra a tökéletes parfümöt.  Elkalauzollak az exkluzív, botanikai, niche és alternatív parfümök világába, hogy megtaláljuk azt az egyet neked, amivel kitűnhetsz a tömegből és amivel  önazonossá  és magabiztossá válsz. Önismereti utazás is egyben, mely során kiderül, mit is árul el rólad a különböző illatokhoz való viszonyod. Az illatod támaszként és inspirációként fog szolgálni Téged az életed következő, izgalmas szakaszában.

Mit kell tenned: Egyeztess időpontot!

[unex_ce_button id="content_2decructr,column_content_hnebgya9h" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#da9e17" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.scentpoetry.hu/kapcsolat" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ÉRDEKEL[/ce_button]

ILLATTERÁPIA

Bár a legújabb kutatások szerint a tüdőben is találhatóak szaglóreceptorok- azt vallom, a szívünkkel szagolunk. Az illat a lélek nyelve, csak tudni kell meghallani és érteni a szavát. A szaglásunk egy jól képzett terapeuta tudásával kalauzol el minket a belső erőforrásaink, az igaz lényünk felé. A tudatos szaglás és az általam kidolgozott archetípusos rendszer az életed bármely szakában segít utat mutatni ott, ahol elakadás mutatkozik. Kíméletes, de hatékony módszer a tudatosodás és az önmagunkra ébredés folyamatában. Egyórás, személyre szabott szolgáltatás.

Mit kell tenned: Egyeztess időpontot!

[unex_ce_button id="content_9k4dm6acz,column_content_hnebgya9h" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#da9e17" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.scentpoetry.hu/kapcsolat" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]ÉRDEKEL[/ce_button]